Vergelijk internet & alles in 1 pakketten, bestel en bespaar!

Top 10 populairste aanbiedingen

1
T-Mobile
12 mnd
20 Mb/s
Interactieve TV
Vast bellen
€ 21,00
p/mnd

€ 372,00 p/jr
Bekijken »
2
Telfort
12 mnd
80 Mb/s
72 zenders (28 HD)
Geen telefonie
€ 40,50
p/mnd

€ 486,00 p/jr
Bekijken »
3
Tele2
12 mnd
46 Mb/s
47 TV zenders
Vast bellen
€ 10,00
p/mnd

€ 363,00 p/jr
Bekijken »
4
KPN
12 mnd
60 Mb/s
70+ TV (24 HD)
Vast bellen
€ 35,00
p/mnd

€ 870,00 p/jr
Bekijken »
5
Online
24 mnd
30 Mb/s
72 TV (24 HD)
Vast bellen
€ 27,00
p/mnd

€ 414,00 p/jr
Bekijken »
6
Ziggo
12 mnd
40 Mb/s
70+ TV (29 HD)
Vast bellen
€ 34,95
p/mnd

€ 518,40 p/jr
Bekijken »
7
KPN
12 mnd
20 Mb/s
70+ TV (24 HD)
Geen telefonie
€ 35,00
p/mnd

€ 532,50 p/jr
Bekijken »
8
Online
24 mnd
30 Mb/s
59 TV (18 HD)
Vast bellen
€ 29,95
p/mnd

€ 359,40 p/jr
Bekijken »
9
XS4ALL
12 mnd
20 Mb/s
Geen tv
Geen telefonie
€ 32,50
p/mnd

€ 390,00 p/jr
Bekijken »
10
Tele2
12 mnd
13 Mb/s
20 TV zenders
Vast bellen
€ 10,00
p/mnd

€ 318,00 p/jr
Bekijken »

Vergelijk alles in 1 pakketten en bespaar

Het vinden van een nieuw alles in 1 pakket is nog nooit eenvoudiger geweest. Vul je postcode en huisnummer in, en Budger checkt direct alle beschikbare deals op jouw adres. Kies er voor om direct te bestellen of klik door naar de provider en stap over. Je kan tot wel 300 euro per jaar besparen op je alles in 1 pakket!

Budger's Alles in 1 Tips

Twijfel je welk alles in 1 pakket het beste bij jouw behoeftes past, of wat voor internetsnelheid je nodig hebt? Budger legt dit allemaal uit. Heb je persoonlijk advies nodig om tot de juiste keuze te komen, chat dan op werkdagen tussen 09.00 en 17.00 uur met een expert.

De afgelopen jaren is er veel veranderd in het gebruik van TV, radio, telefoon en internet in de Nederlandse huishoudens. Naast het gebruik van steeds sneller breedband internet kijken ook de mensen Nederlanders naar digitale en interactieve televisie met behulp van verschillende apparaten. Eind 2014 kijkt bijna 90% van Nederland naar digitale televisie, bestaan er ruim 7 miljoen breedband internetverbindingen en maakt meer dan 50% van de Nederlandse huishoudens gebruik van een Alles in 1 pakket (bron: Telecompaper).

Een alles in 1 pakket levert simpelweg besparing op. Door internet, televisie en bellen te bundelen kan tot wel honderden euro's per jaar worden bespaard in vergelijking met losse abonnementen. Bijkomend voordeel is dat de gebruiker maandelijks nog slechts één factuur ontvangt voor het alles in 1 pakket. Maak je nog geen gebruik van alles in 1 maar heb je wel een internetverbinding en kabelaansluiting voor TV en/of een vaste telefoonlijn? Dan zul je zien dat je maandkosten een stuk lager kunnen. Door het invullen van je postcode in de alles in 1 vergelijker van Budger zie je snel en eenvoudig hoeveel geld je maandelijks kunt besparen. Maak je wel al gebruik van een Alles in 1 aansluiting? Ook dan is het goed om periodiek onze vergelijker te raadplegen om te zien of een andere aanbieder een goedkoper of completer pakket aanbiedt. Een eventuele overstap nemen wij volledig uit handen, zodat je geen moment zonder internet, televisie of vaste telefoon komt.

Hoe werkt de vergelijker van Budger?

Budger is een onafhankelijke prijsvergelijkingssite en checkt dagelijks honderden verschillende breedband aanbiedingen. Of je nu op zoek bent naar een interessante Ziggo aanbieding voor kabel tv of glasvezel prijzen van KPN wilt vergelijken. Je kan er voor kiezen om je alles in 1 pakket direct op Budger te bestellen – wij regelen dan helemaal gratis je overstap naar de nieuwe provider.

Verschillende aanbieders van Alles in 1 pakketten

Alles in 1 pakketten worden door verschillende providers aangeboden. Deze providers maken gebruik van kabel, ADSL, of glasvezel netwerk. Over het algemeen is kabel wat sneller dan ADSL en daarmee ook wat duurder, met minder kans op storingen. Voor een gemiddelde gebruiker is ADSL echter voldoende qua snelheid voor vaak een wat lager maandbedrag. Voor de keuze van de aanbieder ben je afhankelijk van de beschikbaarheid op je adres. De meeste internet en alles in 1 aanbieders bieden hun diensten niet in heel Nederland aan. Wanneer je je postcode en huisnummer invult in Budger's Alles in 1 vergelijker, zie je direct uit welke aanbieders je kunt kiezen en welke aanbiedingen op dat moment voor jou van toepassing zijn.

Wat is voor mij het beste alles in 1 pakket?

Om te komen tot de juiste keuze kun je Alles in 1 vergelijken op verschillende onderdelen: de prijs, de internetsnelheid, het aantal tv- en HD-zenders en de eenmalige kosten voor een decoder die je nodig hebt voor digitale televisie. Welk alles in 1 pakket het beste is hangt af van de specifieke wensen: download je graag veel films, of stream je graag de hele dag muziek, dan is een snelle internetverbinding noodzakelijk. Kijk je graag zoveel mogelijk zenders in HD-kwaliteit omdat je onlangs de nieuwste televisie hebt gekocht, dan kun je kiezen voor uitgebreide zenderpakketten. Per alles in 1 aanbieding vind je op Budger alle details over de verschillende pakketten.

Heb je je keuze gemaakt? Dan kun je op Budger direct de bestelling plaatsen. Omdat wij intensief samenwerken met de verschillende Nederlandse aanbieders hebben wij de mogelijkheid je vaak zelfs meer korting te geven dan de aanbieder zelf. Wij verzorgen de aansluiting of eventuele overstap van de huidige naar de nieuwe provider. Hier hoef je zelf verder niets voor te doen. Vanaf het moment van bestelling houden we je per mail gedetailleerd op de hoogte van de levering en activatie.