Alles-in-1 van Telfort vergelijken

De beste Alles-in-1 aanbiedingen van Telfort

1
Telfort
12 mnd
40 Mb/s
Geen tv
Geen telefonie
€ 24,00
p/mnd

€ 288,00 p/jr
Bekijken »
2
Telfort
12 mnd
80 Mb/s
Geen tv
Geen telefonie
€ 28,00
p/mnd

€ 336,00 p/jr
Bekijken »
3
Telfort
12 mnd
40 Mb/s
72 zenders (28 HD)
Geen telefonie
€ 36,50
p/mnd

€ 438,00 p/jr
Bekijken »
4
Telfort
12 mnd
80 Mb/s
72 zenders (28 HD)
Geen telefonie
€ 40,50
p/mnd

€ 486,00 p/jr
Bekijken »

Al geruime tijd maakt Telfort onderdeel uit van KPN en biedt dan ook dezelfde type Alles-in-1 pakketten aan. Waar vele alleen denken aan mobiele telefonie is juist internet voor thuis de grootste markt voor Telfort. Geregeld zie je dan ook reclames voorbij komen van Telfort. De provider weet met hun geniale campagnes een grote groep klanten te bereiken met betaalbare tarieven.

ADSL of glasvezel van Telfort

Al jaren biedt Telfort hun diensten aan via ADSL, maar het is ook mogelijk om via Telfort aangesloten te worden op het glasvezelnetwerk. Voor de fanatieke surfer heeft dit zeker zijn voordelen, want de snelheden van het internet liggen standaard al hoger. Daarnaast kan je bij Glasvezel ook profiteren van een en dezelfde download- en uploadsnelheid. Om het nog eens interessanter te maken biedt Telfort standaard een tweetal tv-ontvangers en dit is makkelijk uit te breiden tot vijf van deze ontvangers. De kosten voor een Alles-in-1 pakket met ADSL liggen wel een heel stuk lager en hierdoor is het voor velen nog wel interessanter om voor deze optie te gaan. Hier zijn overigens de snelheden ook heel aardig en kan menigeen hier prima mee uit de voeten.

Digitale televisie van Telfort

Uiteraard biedt Telfort ook digitale televisie aan. Aangezien Telfort een onderdeel van KPN is zien we hier weinig verschil in, maar toch biedt Telfort net wat meer dan wat KPN standaard doet. Telfort biedt zo standaard 70 zenders waarvan er 28 in HD te bekijken zijn. Ook Interactieve TV behoort uiteraard tot de mogelijkheden. Het verschil wordt gemaakt in de beschikbare pakketten. Zo heeft Telfort bijvoorbeeld een Duits zenderpakket, maar ook een Turks zenderpakket en natuurlijk zaken zoals HBO en Film1 beschikbaar. Hiermee onderscheid Telfort zich weer en de keuze is dan ook heel makkelijk online te maken.

Bellen met Telfort

Een belangrijk onderdeel van het Alles-in-1 pakket is bellen. Vaak wordt deze keuze onderschat of zelfs weggelaten. Er zijn zelfs providers die ook enkel internet en televisie aanbieden. Bij Telfort wordt het bellen gratis aangeboden, maar er zijn ook extra opties hier beschikbaar om bijvoorbeeld onbeperkt naar het buitenland te bellen of onbeperkt bellen naar vaste nummers. Hiermee kunnen de kosten aardig worden gedrukt als je een dergelijke keuze maakt. Overweeg dus goed of een dergelijk abonnement ook voor jou voordelen kan opleveren!

Bel jij al met Telfort?

Ben jij al klant van Telfort met een mobiele aansluiting? Dan is de keuze voor Telfort eerder gemaakt dan je denkt. Als jij namelijk ook kiest voor Alles-in-1 van Telfort krijg je een hoop extra voordeel en extra diensten er bij. Zo krijg je op jouw belbundel alles twee maal zoveel. Daarnaast krijg je op het digitale televisiepakket gratis HBO, het opnemenpakket en het Kidspakket. En als klap op de vuurpijl ook nog eens korting op de maandelijkse factuur. Hiermee bespaar je dus heel snel en heel makkelijk. Als je immers elders gaat kijken voor een dergelijke internetaansluiting zul je nooit tot een dergelijk voordelig pakket komen. Het zou zonde zijn om dit CombiVoordeel, zoals Telfort het noemt, niet aan te grijpen.