Alles-in-1 van Vodafone vergelijken

De beste Alles-in-1 aanbiedingen van Vodafone

Wat nog zeker niet bij iedereen bekend is, is het feit dat Vodafone ook internet aan huis aanbiedt. Onder de naam Vodafone Thuis biedt deze provider een breed scala aan diensten aan voor aan huis. Ook hier kun je dus de keuze maken uit een Alles-in-1 pakket zoals wij die ook gewend zijn van andere providers. Opmerkelijk zijn de tarieven waarmee Vodafone hun diensten weet aan te bieden en hierdoor wordt het ook nog eens vele malen interessanter.

Aanpasbaar

Een unieke service die Vodafone aanbiedt is wel het maandelijks kunnen aanpassen van het Alles-in-1 pakket. Zo kun jij maandelijks diensten activeren en weer uitschakelen. In de donkere wintermaanden kunnen wij onze voorstellen dat je graag eens een mooie serie op HBO wenst te volgen, maar zodra het weer lente wordt betaal je feitelijk voor iets wat je dan niet gebruikt. Bij Vodafone zit je werkelijk nergens aan iets vast en kun je maandelijks het abonnement weer aanpassen. Deze flexibiliteit is dan ook wel een sterk punt van Vodafone.

Nadruk op glasvezel

Met de komst van glasvezel wil Vodafone ook meer de nadruk leggen op deze nieuwe manier van snel internet. Er is nog wel een ADSL pakket leverbaar, echter dit is een basis-abonnement. Wie graag meer wenst zal al snel zien dat je hiervoor over moet stappen op glasvezel. In steeds meer gemeenten is een dergelijke aansluiting al aanwezig en vreemd is deze keuze van Vodafone dus ook niet. De snelheden variëren van 20 Mb/s tot wel 500 Mb/s. Juist met de laatste snelheid bewijst Vodafone ook de maximale kracht van glasvezel en is het momenteel ook een van de snelste verbindingen die leverbaar zijn.

Televisie van Vodafone

Het is ook mogelijk om bij Vodafone voor interactieve televisie te kiezen. Standaard heb je de beschikking over een zestigtal zenders waarvan er 28 in HD te bekijken zijn. Dankzij TV Anywhere kun je ook nog eens overal, waar je ook maar wilt, televisie kijken. Uiteraard zijn er ook extra pakketten beschikbaar. Zo is er een zenderpakket wat volledig gericht is op kinderen, maar ook een zenderpakket met natuur, documentaires en actualiteit. Specifieke pakketten zoals Film1, HBO en ga zo maar door zijn uiteraard ook bij Vodafone los bij te bestellen. Deze specifieke zenderpakketten zijn maandelijks aanpasbaar. In totaal kun je maximaal vier digitale ontvangers extra in huis nemen zodat iedereen op zijn slaapkamer zijn eigen gewenste serie of film kan kijken.

Extra voordeel van Vodafone

Vooralsnog is Vodafone een van de grotere providers in Nederland. Er is dus een grote kans dat je ook een Vodafone abonnement hebt. Als je aan bepaalde voorwaarden voldoet, en je kiest voor een Alles-in-1 pakket van Vodafone, kun je de keuze maken uit een gratis themapakket voor de televisie en krijg je maandelijks 3 GB extra dataverkeer voor op de mobiele telefoon. Je hoeft hiervoor enkel maar jouw klantnummer op te geven en de zaken worden zo voor je geregeld. Zo simpel kan extra voordeel zijn en Vodafone maakt het op deze manier nog vele malen interessanter. Zeker als je weet dat je maandelijks nog steeds de controle hebt over jouw afgenomen diensten. Hier is Vodafone echt uniek in!