Alles-in-1 van Ziggo vergelijken

De beste Alles-in-1 aanbiedingen van Ziggo

1
Ziggo
12 mnd
40 Mb/s
70+ TV (29 HD)
Geen telefonie
€ 34,95
p/mnd

€ 509,40 p/jr
Bekijken »
2
Ziggo
12 mnd
40 Mb/s
70+ TV (29 HD)
Vast bellen
€ 34,95
p/mnd

€ 518,40 p/jr
Bekijken »
3
Ziggo
12 mnd
150 Mb/s
70+ TV (29 HD)
Geen telefonie
€ 34,95
p/mnd

€ 631,35 p/jr
Bekijken »
4
Ziggo
12 mnd
150 Mb/s
70+ TV (29 HD)
Vast bellen
€ 34,95
p/mnd

€ 644,40 p/jr
Bekijken »
5
Ziggo
12 mnd
200 Mb/s
115+ TV (38 HD)
Geen telefonie
€ 34,95
p/mnd

€ 757,35 p/jr
Bekijken »
6
Ziggo
12 mnd
200 Mb/s
115+ TV (38 HD)
Vast bellen
€ 34,95
p/mnd

€ 770,40 p/jr
Bekijken »

Met Alles-in-1 van Ziggo haal je werkelijk alles in huis wat je maar kunt bedenken. De provider biedt ruime pakketten aan die voor zowel de consument als voor het bedrijfsleven erg interessant zijn. Ziggo is een van de providers die ook mobiele telefonie aanbiedt naast hun Alles-in-1 pakketten en hiermee biedt Ziggo dus ook een compleet dienstenpakket aan waarbij je alles makkelijk bij een enkele provider kunt houden. Eenvoudiger kan haast niet.

Mediaboxen van Ziggo

Afhankelijk van het gekozen pakket kent Ziggo een tweetal mediaboxen waar de digitale televisie op binnen komt. Er is een standaard mediabox waarmee je digitale televisie kunt kijken en kan profiteren van alle gemakken die dit met zich meebrengt. In de duurdere Alles-in-1 pakketten biedt de provider standaard de Horizon mediabox aan. Hier zijn meer mogelijkheden mee waaronder de dienst MyPrime. Dit laatste geeft jou toegang tot ruim 1000 films en series die je makkelijk kunt huren en bekijken. Als je elders in huis ook digitale televisie wenst is het via de website van Ziggo makkelijk om een extra box mee te bestellen. Voor een gering bedrag per maand heb je dan overal in huis digitale televisie.

Internet van Ziggo

In tegenstelling tot enkele andere providers biedt Ziggo geen internet aan via de glasvezelkabel. Daarentegen is Ziggo juist wel weer de partij die via de kabel internet aanbiedt. Hierdoor zijn ook erg hoge snelheden haalbaar en zijn er inmiddels pakketten leverbaar met internetsnelheden van bijvoorbeeld 150 Mbit/s en 200 Mbit/s. Dit zijn cijfers die wij ook enkel weer terug zien komen bij de glasvezelkabel. Overige providers werken veelal via ADSL, waarbij deze snelheden niet gehaald kunnen worden. Zolang je in het verzorgingsgebied van Ziggo zit kun jij dus ook razendsnel internet in huis krijgen. Daarnaast biedt Ziggo ook WiFiSpots aan. Hiermee kun je, als klant van Ziggo, makkelijk inloggen bij een andere klant van Ziggo en zo kun je ook buiten de deur nog makkelijk beschikking hebben over snel internet.

Digitale televisie van Ziggo

Ook Ziggo biedt een uitgebreid assortiment aan zenders en extra pakketten. Standaard zijn er iets meer dan 70 zenders beschikbaar, waarvan er 29 ook in HD te bekijken zijn. Als je voor het duurste Alles-in-1 pakket kiest heb je zelfs de beschikking over iets meer dan 115 zenders waarvan er zelfs 38 in HD uitgezonden worden. Dit zijn cijfers die je niet snel bij andere providers tegenkomt. Wie voor Ziggo kiest heeft ook de keuze uit verschillende extra pakketten om de zenders verder aan te vullen. Zo kun je kiezen uit HBO, Fox Sports en Ziggo Sport. Het zijn pakketten die wij ook weer veel terug zien komen bij andere providers, maar Ziggo heeft de maandelijkse tarieven wel erg scherp neergezet en dat maakt het natuurlijk weer interessanter.

Eenvoudig

Het kiezen van een pakket bij Ziggo is tamelijk eenvoudig. Je hebt zelf wel prima de regie over wat je wel of juist niet wenst, maar de basis ligt bij het kiezen van de snelheid. Er is hierbij keuze uit een drietal pakketten die allen een andere snelheid bieden. Hierna moet je enkel nog selecteren welke versie van digitale televisie je wenst en feitelijk is het pakket al compleet. Deze eenvoud zien wij niet vaak terug en dat maakt Ziggo misschien nog wel een interessante speler.