Alles-in-1 met onbeperkt bellen vergelijken

Bel je veel met je vaste telefoon? Kies dan voor een provider waar je ook een bundel kan afsluiten om onbeperkt mee te bellen naar vast en mobiel. Deze bundels worden steeds populairder. Waar moet je op letten?

Tip: vergelijk voor je bestelt

Niet alle providers hebben een alles-in-1 aanbieding met onbeperkt bellen. Check voor je een pakket bestelt dus goed of de provider van je keuze deze extra optie heeft. Ook de prijs van de bundel kan fors verschillen.

Welke providers bieden onbeperkt bellen?

Provider Onbeperkt bellen? Kosten per maand
CanalDigitaal Ja € 9,95
Fiber Ja € 9,95 (alleen vast)

€ 14,95 (vast + mobiel)

KPN Ja € 8,50 (onbeperkt tussen 19:00 tot 08:00 uur)

€ 15,25 (altijd onbeperkt)

Online.nl Ja € 5,- (naar vast)

€ 5,- (naar mobiel)

OnsBrabantNet Ja € 15,-
Scarlet Nee N.v.t.
Tele2 Ja € 15,-
Telfort Ja € 15,-
UPC Ja € 14,-
Vodafone Nee N.v.t.
XS4ALL Ja € 17,50 (onbeperkt binnen Benelux)
Ziggo Ja € 6,95 (werkdagen tussen 20.00 en 08.00 uur + weekend)

€ 9,95 (altijd onbeperkt)

Lees de voorwaarden

Let goed op welke aanvullende bundel je kiest. Sommige aanvullende pakketten bieden alleen onbeperkt bellen naar vaste nummers of juist naar mobiele nummers. Ook zijn er pakketten waarmee je alleen in daluren onbeperkt kan bellen.

Onbeperkt bellen opzeggen

Heb je een extra bundel afgesloten waarmee je onbeperkt kan bellen, maar maakt je hier bij nader inzien toch te weinig gebruik van? Neem dan contact op met je provider om de bundel weer uit te zetten. Bij de meeste providers geldt een opzegtermijn van één maand.

Wanneer loont het om een extra bundel te nemen?

Wanneer je uitgaat van een standaardtarief van € 0,10 per minuut, dan betaal je voor 100 gebelde minuten € 10,- per maand. Bij sommige providers is het dan al goedkoper om een alles-in-1 pakket met onbeperkt bellen te nemen. Check je afgelopen drie facturen om een beeld te krijgen van de hoeveelheid minuten je nodig hebt, en bepaal aan de hand daarvan of een extra bundel voordeliger voor je uitpakt.

Later afsluiten

Wanneer je een alles-in-1 pakket afsluit en nog twijfelt of je een extra bundel wilt waar je onbeperkt mee kunt bellen, is dat helemaal niet erg. Nadat je pakket geactiveerd is, kan je contact opnemen met je provider (via internet of telefonisch) om een extra bundel af te sluiten of op te zeggen.

Blijf op de hoogste van de laatste bespaartips! Volg Budger: