Alles-in-1 met gratis monteur

Installatie alles-in-1

Het installeren van een alles-in-1 pakket kan een ingewikkeld klusje zijn. Hoewel de meeste providers je voorzien van een uitgebreide handleiding, kan het een tijdrovend zijn om je internet, tv en vaste telefoon aan te sluiten. De makkelijkste oplossing? Laat het voor je doen! Verschillende alles-in-1 providers bieden monteurs aan die dat stomme klusje voor je klaren – soms zelfs gratis.

Installatiemonteur

Budger heeft de prijzen voor een volledig verzorgde installatie voor je uitgezocht, en het is goed om dit in je vergelijking mee te nemen wanneer je voor een nieuwe provider kiest. Die budget-provider kan namelijk zo maar eens duurder uitvallen dan gedacht!

Onderstaande prijzen gelden bij het afsluiten van een alles-in-1 pakket:

Aparte voorwaarden

Het gaat in bovenstaande gevallen alleen om een installatiemonteur. Voor een storingsmonteur kunnen andere tarieven gelden. Per provider kunnen er overigens aparte voorwaarden gelden. Zo zit er in de meeste gevallen een beperking aan het aantal aansluitpunten dat een monteur voor zijn of haar rekening neemt. Wil je meer aansluitingen, dan kan dat als meerwerk worden berekend.

Ander pakket

Sluit je geen alles-in-1 abonnement af, maar bijvoorbeeld alleen internet en digitale tv? Dan kan het zijn dat een monteur niet standaard gratis is. Let hier op voor je een pakket afsluit zodat je niet voor onverwachte kosten komt te staan.

Achteraf een monteur laten komen

Heb je eerst zelf geprobeerd om je abonnement aan de praat te krijgen, maar zonder succes? Dat is geen probleem – je kan de monteur ook later langs laten komen. Je hoeft een bezoek van de installateur dus niet direct bij je bestelling in te plannen.

Toch zelf aansluiten?

Zelf je internet, tv en telefoon aansluiten is sowieso gratis. Je hoeft geen techneut te zijn om je alles-in-1 pakket werkende te krijgen. Volg de instructies die je bij de hardware krijgt, en neem rustig de tijd voor de installatie. Ook hebben sommige providers instructievideo’s gemaakt die stap voor stap uitleggen hoe je je modem, digitale tv-ontvanger en vaste telefoon dient aan te sluiten. Op die manier kan er weinig misgaan.

Blijf op de hoogste van de laatste bespaartips! Volg Budger: