Prijzen HBO vergelijken

HBO Nederland

Waar kijk je het goedkoopste naar de betaalzender HBO? Om eenvoudig te checken waar je voor het minste geld het nieuwste seizoen van Game of Thrones kan kijken, heeft Budger alle providers voor je vergeleken.

Waar is HBO het goedkoopste?

Onderstaande providers bieden HBO aan:

Provider Actie Standaardprijs p/mnd
Tele2 6 maanden GRATIS € 15,-
Vodafone Glasvezel 6 maanden €5,- korting € 15,-
Online 2 maanden gratis € 15,-
KPN 4 maanden 50% korting € 15,- (€15,50 na 1 juli)
UPC 4 maanden 50% korting € 15,-
XS4ALL 4 maanden 50% korting € 15,25
Ziggo 4 maanden 50% korting € 15,50
CanalDigitaal Geen actie € 13,95
Telfort Geen actie € 15,-
OnsBrabantNet Geen actie € 15,-
Fiber Geen actie € 15,25
Scarlet Geen actie € 15,25

Verder is HBO te ontvangen via CAI Harderwijk, Delta, Kabelnoord, Kabeltex, Pling, SKV, Solcon, Tweak, ON, XMS en Lijbrandt.

HBO bestellen

Wil je een pakket met internet, tv en bellen met HBO bestellen, check dan eerst eenvoudig welke providers op jouw adres beschikbaar zijn. Selecteer daarna de provider van je keuze en bestel direct een alles-in-1 pakket en kijk zo voordelig mogelijk naar HBO!

HBO GO

Neem je een HBO-pakket, dan krijg je drie reclamevrije tv-kanalen in HD-kwaliteit, HBO On Demand en HBO Go. Met HBO Go kan je de series kijken op je smartphone, tablet of laptop. Niet alle providers bieden overigens HBO GO aan, dus wil je hier gebruik maken, check dat dan voor je overstapt.

Over HBO

HBO staat voor Home Box Office en is in 1972 begonnen in de VS. De zender produceert ook eigen series, waaronder het uitzonderlijk succesvolle Game of Thrones. Ook de series Band of Brothers, Boardwalk Empire en Sex and the City komen uit de koker van HBO.

Blijf op de hoogste van de laatste bespaartips! Volg Budger: