Voordelen van een Alles in 1 pakket

In Nederland hebben Alles in 1 pakketten de laatste jaren een flinke opmars gemaakt. Veel Nederlandse huishoudens hebben de keuze gemaakt om meerdere diensten bij één aanbieder onder te brengen. Op dit moment neemt maar liefst 87% van de Nederlandse huishoudens een gecombineerd pakket af! Veelal gaat het om een combinatie van televisie en internet of televisie, internet en telefonie.

De belangrijkste voordelen van een Alles in 1 pakket:

  • Flinke besparing op de maandlasten in vergelijking met losse producten; tot maar liefst 40% korting
  • Maandelijks slechts 1 factuur
  • Sneller internet
  • Slechts 1 helpdesk voor ondersteuning bij eventuele vragen / problemen

Verschillen tussen Alles in 1 pakketten

Met een Alles in 1 pakket breng je internet, televisie en wellicht ook telefonie onder bij één aanbieder. Maar wat zijn de verschillen tussen alle verschillende alles in 1 pakketten? Alles in 1 aanbiedingen zijn er in veel varianten. Zo bestaan er verschillen tussen de internetsnelheid, het aantal digitale (hd) televisiezenders en de mogelijkheid om bijvoorbeeld programma’s op te nemen of te pauzeren (interactieve televisie).

Daarnaast worden er Alles in 1 pakketten aangeboden waar je meerdere televisies op aan kunt sluiten of waarmee je ook met je tablet of smartphone televisie kunt kijken. Wat de beste alles in 1 aanbieding is hangt dus af van je persoonlijke wensen. In een meerpersoonshuishouden kan het interessant zijn om op meerdere televisies digitaal te kunnen kijken zodat ieder zijn favoriete programma’s in haarscherp beeld kan kijken. Op Alles in 1 Deals vind je nadat je de postcodecheck hebt gedaan direct een overzicht van alle mogelijke alles in 1 pakketten die beschikbaar zijn op jouw adres.

Blijf op de hoogste van de laatste bespaartips! Volg Budger: