De voordelen van alles-in-1 vergelijken

Waarom zou ik de verschillende alles-in-1 pakketten vergelijken?

Op Budger worden alle aanbieders in een helder overzicht gepresenteerd – en alleen de aanbieders die beschikbaar zijn op jouw adres. Zo maak je binnen een paar seconden een vergelijking van de scherpste acties van het pakket van jouw keuze. Waarom zou je teveel betalen? Zoek je een nieuw contract of loopt je huidige internetabonnement af, vergelijk dan de beste aanbiedingen en stap direct over. Het onderzoeksbureau TNS NIPO heeft berekend dat er per jaar gemiddeld €250 (!) bespaard kan worden op internet, tv en telefonie.

Welk internetpakket past bij mij?

Het aanbod van de verschillende providers kan nogal overweldigend zijn. Hoe weet je welk pakket het beste bij je past? En welke internetsnelheid heb je nodig? We geven hier enkele bruikbare tips die je helpen bij het vergelijken van de best passende aanbieding.

  • Twijfel je tussen verschillende internetsnelheden? Kies voor het voordeligste abonnement met de laagste snelheid. Het is eenvoudig om naderhand met je provider te bellen om een sneller, en dus duurder, abonnement af te sluiten. Heb je de hoge snelheid achteraf gezien niet nodig, dan kan ‘downgraden’ vaak niet of er zijn kosten aan verbonden.
  • Wil je niet alleen gebruik maken van internet, maar ook van een vaste telefoonlijn? Kies dan voor een Alles in 1 of voor een 2 in 1 pakket waar dit bij zit. Vaak zitten hier voordelen aan verbonden, zoals gratis bellen naar andere klanten van dezelfde provider. Ook bieden veel providers extra bundels aan waarmee je bijvoorbeeld in het weekend extra voordelig belt.
  • Bel je voornamelijk met je mobiele telefoon? Kies dan niet voor een Alles-in-1 pakket, maar voor een abonnement met alleen Internet en Digitale TV. Dat scheelt vaak in de maandelijkse kosten.
  • Een Alles-in-1 pakket is vaak voordeliger dan het afsluiten van drie losse abonnementen voor de verschillende diensten. Daarbij is het ook voor je administratie een stuk eenvoudiger. Vergelijk de beste aanbiedingen, sluit een nieuw abonnement af of stap over en bespaar tot enkele honderden euro’s per jaar!

Hoe werkt de vergelijking op Budger?

De aanbiedingen worden vergeleken op de prijs die je per maand betaalt. We rekenen uit wat je het eerste jaar in totaal kwijt bent aan een abonnement, en rangschikken de beste aanbiedingen op basis daarvan. We nemen daarin ook extra uitgaven mee, zoals aansluitkosten.

Doet Budger dit allemaal voor niets?

Het vinden van de beste aanbieding is voor jou als bezoeker geheel gratis. Wij kunnen de vergelijkingsdienst gratis aan jou als bezoeker aanbieden omdat we een kleine vergoeding ontvangen van de leveranciers voor elke aangeleverde klant. Zonder deze vergoeding is het niet mogelijk om de prijsvergelijking up-to-date te houden.

Blijf op de hoogste van de laatste bespaartips! Volg Budger: