4G sim only abonnementen vergelijken

Wil je een sim only met 4G (of LTE), dan zijn er verschillende mogelijkheden. Met 4G kan je razendsnel mobiel internetten. 4G is de opvolger van – je raadt het al – 3G en is veel sneller. 

Uitrol 4G netwerken

KPN is de eerste provider in Nederland met een 4G-netwerk. T-Mobile en Vodafone zijn halverwege 2013 gestart met de uitrol van hun netwerk en er is een nieuwe speler bijgekomen: Tele2. Ook dit van oorsprong Zweedse bedrijf zal masten in Nederland plaatsen om 4G aan te kunnen bieden.

4G is het goedkoopste met sim only

Een sim only met 4G is de goedkoopste manier om supersnel mobiel te internetten. Hou er rekening mee dat je dataverbruik waarschijnlijk hoger zal worden dan met een 3G-abonnement. Het kijken van filmpjes en het streamen van muziek is met 4G een stuk makkelijker, maar dit kost veel data. Een bundel van 500 MB is dan zo op. Internetten buiten je bundel is vaak een stuk duurder, dus zorg dat je altijd een passende sim only bundel hebt. Vergelijk de beste sim only’s met 4G op Budger!

4G op jouw telefoon

Hou er ook rekening mee dat je smartphone 4G moet ondersteunen. Op dit moment worden veel van de nieuwste smartphones uitgerust met 4G-chips, of opnieuw uitgebracht met ondersteuning voor 4G. Controleer altijd van tevoren of je telefoon over deze ondersteuning zit – het is zonde om meer te betalen voor snel internet waar je uiteindelijk geen gebruik van maakt.

Actueel overzicht van 4G sim only abonnementen

Budger vergelijkt iedere dag alle sim only aanbieders van Nederland en met behulp van onze vergelijker kun je in onze filters aangeven dat je op zoekt bent naar een 4G sim only abonnement.

Blijf op de hoogste van de laatste bespaartips! Volg Budger: