Sim only met onbeperkt internet vergelijken

Onbeperkt internetten met een sim only abonnement is mogelijk. Je hoeft je dan geen zorgen meer te maken over kosten buiten je bundel. Ben je een grootverbruiker, dan is een sim only met een onbeperkte hoeveelheid data een verstandige keuze!

Echt onbeperkt internet

Hoewel sommige providers roepen dat ze onbeperkt internet aanbieden, is dit niet altijd het geval. Vaak hanteren de aanbieders een limiet waarna de snelheid van je internet drastisch verlaagd wordt, zodat je er eigenlijk alleen nog maar mee kan WhatsAppen en je mail ophalen.

Gelukkig zijn er ook providers die écht onbeperkt internet aanbieden. Zo kan je bij Robin Mobile een abonnement bestellen waarmee je zoveel kan internetten als je wilt – het is alleen niet de bedoeling dat je je mobiele internet gebruikt op bijvoorbeeld je laptop of tablet.

Gemiddeld verbruik in Nederland

Natuurlijk is het fijn om je geen zorgen te hoeven maken over je dataverbruik, maar heb je het wel nodig? De gemiddelde Nederlander zit in 2013 op zo’n 500 MB per maand, en dit zal in 2014 naar verwachting stijgen tot ongeveer 750 MB. Bij gemiddeld verbruik van mobiel internet is een bundel met onbeperkt internet in veel gevallen te duur, en kan je gerust voor een kleinere bundel kiezen.

Blijf op de hoogste van de laatste bespaartips! Volg Budger: