Smartphone aanbiedingen in Veronica Magazine

Veronica Magazine logo

Het Veronica Magazine is naast televisiegids ook een entertainment magazine dat iedere week wordt verspreid onder abonnees of via losse verkooppunten . In iedere editie staan ook scherpe smartphone aanbiedingen. Op deze pagina houdt Budger een overzicht bij van alle smartphone deals uit het Veronica Magazine.

Overzicht smartphone aanbiedingen in het Veronica Magazine

Editie Adverteerder Telefoon
Week 51 hollandsnieuwe Samsung Galaxy S4 Prijzen »
Week 51 Miky LG L65 + tablet Prijzen »
Week 50 BCC Nokia Lumia 630 Prijzen »
Week 50 Vodafone Huawei Ascend P7 Prijzen »
Week 49 Miky Samsung Galaxy Ace 4 Prijzen »
Week 48 Miky LG G2 Prijzen »
Week 48 Miky Huawei Ascend P7 Prijzen »
Week 48 hollandsnieuwe Samsung Galaxy Ace Trend Prijzen »

Moet ik lid zijn van Veronica om te kunnen bestellen?

Om gebruik te kunnen maken van de scherpe smartphone aanbiedingen in het Veronica Magazine hoef je geen lid te zijn Veronica of een abonnement te hebben op Veronica Magazine. Iedereen kan de aanbiedingen die wekelijks worden aangeboden bestellen, in de meeste gevallen telefonisch of online via de de opgegeven bestel URL.

Is een aanbieding in Veronica Magazine altijd voordeliger?

Nee. Een actie in het blad hoeft niet per se de goedkoopste aanbieding met het toestel te zijn. Vergelijk altijd de prijzen voor je een telefoon bestelt: dit duurt slechts een paar minuten en kan je veel geld schelen.

Waarom vind ik de aanbieding in Veronica Magazine niet terug in de webshop van de adverteerder?

Het kan zijn dat een smartphone aanbieding in Veronica Magazine exclusief is voor de lezers van het blad. Een webshop kan hier voor kiezen omdat er bijvoorbeeld een beperkte voorraad is en de aanbieding daarom niet in de eigen webwinkel opneemt. De aanbiedingen in Veronica Magazine zijn altijd correct en betrouwbaar, je kunt er dus zeker van zijn dat de aangeboden korting ook daadwerkelijk de korting is die je ontvangt.

Over Veronica Magazine

Het eerste nummer van Veronica Magazine verscheen op 30 september 1971 en heeft momenteel een oplage van ruim 550.000 stuks. Iedere maand vind je in Veronica Magazine naast de wekelijkse televisiegids artikelen over showbiz, entertainment, muziek en film.

Blijf op de hoogste van de laatste bespaartips! Volg Budger: