Is Studentmobiel alleen voor studenten?

Studentmobiel

Een van Nederlands grootste telecom webshops, Studentmobiel, heeft een beetje een misleidende naam. Iedereen kan namelijk een telefoon bestellen bij Studentmobiel! Je hoeft geen student te zijn om gebruik te kunnen maken van de aantrekkelijke tarieven van deze webshop.

Iedereen kan bestellen bij Studentmobiel

De webwinkel heeft haar naam te danken aan de begintijd, toen Studentmobiel zich in 2003 vanuit Leidschendam alleen op studenten richtte. Dat is echter verleden tijd: iedereen van 18 jaar of ouder kan een abonnement bestellen. Je hebt geen college- of OV-kaart nodig, en nergens tijdens het bestellen wordt gevraagd of je student bent of niet.

Wie zit er achter Studentmobiel?

Studentmobiel is een concept van Websend BV, het bedrijf dat ook achter GSMwijzer.nl zit. In de online winkel kan je terecht voor de nieuwste iPhone en Samsung toestellen, maar ook sim only’s kan je er eenvoudig bestellen. Studentmobiel staat bekend als een winkel met zeer goedkope aanbiedingen: je zal ze op Budger dan ook vaak bovenaan de prijslijsten vinden.

Benieuwd naar het huidige aanbod van Studentmobiel? Check dan snel de webshop en kijk of er een aanbieding voor je bij zit.

Blijf op de hoogste van de laatste bespaartips! Volg Budger: