Mid-range smartphones tot 350 euro

Mid range smartphone tot 350 euro

Het aanbod van smartphones tot 350 euro is overweldigend, maar je zult ook snel zien dat je wat oudere modellen tegen zal komen. Juist deze smartphones zijn echter zeker de moeite waard om te overwegen. Doorgaans zijn dit namelijk modellen van bijvoorbeeld een jaar of twee jaar oud die destijds als high-end smartphones werden geïntroduceerd. Je kunt dus de trotse bezitter worden van een high-end smartphone voor een betaalbare prijs tot 350 euro.

High-end voor nog geen 350 euro

Zoals gezegd kom je in de prijsklasse tot 350 euro enkele oudere high-end smartphones tegen. Dit zijn dan vaak modellen met iets oudere software en een oudere processor. Toch is het zo dat deze smartphones nog prima functioneren en de fabrikanten blijven deze modellen ook veelal van nieuwe updates voorzien. Je koopt dus zeker geen overjarig model wat nergens meer bekend is. Een goed voorbeeld is bijvoorbeeld Samsung die al enkele jaren de succesvolle Galaxy-reeks heeft. Binnen deze lijn kun je vaak genoeg nog een echte high-end smartphone kopen tot 350 euro en hiermee wordt het dan ook echt interessant om juist een dergelijke aankoop te overwegen. Ook andere fabrikanten doen dit steeds vaker en het begint steeds meer een algemeen goed te worden.

Kleinere merken, net zo goed

Juist de kleinere merken floreren met de smartphones tot 350 euro. Denk hierbij aan het kleine merk Honor of bijvoorbeeld Motorola en het steeds populairder wordende Huawei. Het zijn juist deze fabrikanten die uitstekende smartphones op de markt zetten waarbij de concurrentie het nakijken heeft. De opkomst van deze merken is dan ook steeds duidelijker aan het worden en het is ook duidelijk te zien dat andere fabrikanten hier nerveus van worden. Juist deze merken zetten vaak wel high-end smartphones op de markt tot 350 euro. Veel andere merken moeten er vaak genoeg meer geld voor vragen. Neem dus in jouw vergelijking ook zeker de kleinere merken mee. Je zult snel genoeg merken dat deze ook erg veel te bieden hebben voor weinig geld.

Smartphone in combinatie met een abonnement

Bij smartphones tot 350 euro is vaak de keuze snel gemaakt om de smartphone in combinatie met een abonnement aan te schaffen. Juist deze smartphones beschikken over de mogelijkheid om mobiel te internetten via een 4G-netwerk van welke willekeurige provider dan ook. Wij raden het dan ook aan om een dergelijke smartphone ook te koppelen aan mobiel internet. Hierdoor krijg je ook vaak nog extra korting op het toestel ook en benut je daarnaast ook alle mogelijkheden van de smartphone. Eigenlijk is het dus een win-win situatie waar je zeker geen spijt van zult krijgen. Veel smartphones tot 350 euro worden gratis aangeboden in combinatie met een dergelijk abonnement.

Smartphone aanbiedingen

Houd ook de aanbiedingen van de verschillende aanbieders goed in de gaten. Juist in deze prijsklasse wordt er vaak gestunt met prijzen en kan zomaar een erg goede smartphone plotseling binnen deze prijsklasse vallen. Het speuren naar dergelijke aanbiedingen is dus zeker niet gek, want hier valt zeker wat te halen. Ook smartphones die al binnen deze prijscategorie liggen zijn vaak in de aanbieding, waardoor je heel makkelijk een voordeel kunt behalen zonder er veel moeite voor te hoeven doen. Het aanbod van smartphones tot 350 euro is dan ook enorm, maar de keuze is dan misschien sneller gemaakt.

Blijf op de hoogste van de laatste bespaartips! Volg Budger: