26/01/15 Horizon-box binnenkort ook bij Ziggo te bestellen

Ziggo is intern aan het testen met de settopbox Horizon, welke tot op heden alleen voor UPC-klanten te bestellen is. Klanten van Ziggo lijken de box binnenkort ook in huis te kunnen halen.

Dit blijkt uit interne informatie, schrijft Nu.nl. Waar de fusie van de tv-diensten al is begonnen, schijnen medewerkers die daar wonen de Horizon-box al te testen. Ziggo is in januari begonnen met de fusie, die begon in Friesland. De regio's rond Roermond, Hengelo, Roosendaal, Hilversum en Groningen zijn de volgende delen van Nederland waar de netwerken van de twee kabelaars worden samengevoegd.

Ziggo heeft de test bevestigd, maar wil niet op details ingaan. Dat het productportfolio ook wordt samengevoegd, mag volgens woordvoerder Erik van Doeselaar geen verrassing heten. Het is echter nog niet duidelijk wanneer Horizon-box voor Ziggo-klanten te bestellen is.

Met Horizon kan je tot 4 programma's tegelijk opnemen en tv kijken op een smartphone of tablet via een app. Horizon zit standaard bij de Alles-in-1 Power en Extra Power-abonnementen van UPC.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogste van de laatste bespaartips! Volg Budger: