02/09/13 Meer snelheid en HD-zenders bij UPC Alles in 1

Vanaf 4 september verhoogt UPC de internetsnelheid en het aantal HD-zenders in het Alles in 1 Standaard Power-abonnement. Voor €50,- per maand krijgen klanten met dit abonnement een internetsnelheid van 120 Mbps, een uploadsnelheid van 6Mbps en 15 HD-zenders, in plaats van de huigide 10 HD-zenders.

UPC levert bij het Alles-in-1 standaard abonnement een standaard digitale mediabox en benodigde modems in bruikleen. Gebruik van de Horizon mediabox kost vijf euro per maand extra. Het tv-kijken op het tweede scherm via Horizon Live TV is wel bij alle Alles-in-1 abonnementen inbegrepen.

Volgens UPC gebruiken steeds meer mensen meerdere (mobiele) apparaten, zoals tablets en smartphones, waarmee men continu online is of televisie kijkt. Het Alles in 1 Standaard Power Abonnement sluit dan ook prima aan bij deze ontwikkelingen, zo zegt Hans Blom, Directeur Marketing en Sales van UPC.

De nieuwe Alles-in-1 pakketstructuur gaat ook voor bestaande klanten gelden. Met deze klanten wordt door UPC in de komende tijd contact opgenomen.

Met onze prijsvergelijker  check je eenvoudig alle beschikbare Alles in 1 pakketten op jouw adres. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogste van de laatste bespaartips! Volg Budger: