11/09/13 Netflix vanaf vandaag beschikbaar in Nederland

Sinds vannacht is de Amerikaanse aanbieder van onbeperkt online films en series bekijken Netflix beschikbaar in Nederland. De streamingdienst, die in 2007 is opgericht is de afgelopen jaren sterk gegroeid tot 40 miljoen klanten wereldwijd met uitgebreiding naar Canada, Zuid-Amerika en verschillende Europese landen. Netflix is beschikbaar via de eigen website, via apps op Smart Tv's en gameconsoles en via smartphones en tablets.

Netflix biedt voor €7,99 per maand duizenden films en series, grotendeels in hd-kwaliteit. Let wel, films die net nieuw zijn in de videotheek of diensten zoals Pathé Thuis zijn over het algemeen nog niet beschikbaar via Netflix, het gaat dus om wat oudere films. Desondanks maakt het grote aabod het voor veel mensen interessant om onbeperkt gebruik te kunnen maken van deze vorm van interactieve tv. Op basis van je voorkeuren en kijkgedrag ontvang je suggesties voor films en series die je zouden kunnen interesseren.

Naast het aanbod van Amerikaanse films en series biedt Netflix Nederland ook Nederlands materiaal zoals Zomerhitte, Komt een Vrouw bij de Dokter, Tirza, Sint en De hel van '63.

Netflix kan 1 maand gratis worden uitgeprobeerd, daarna kan via creditcard, iDeal of automatische afschrijving worden betaald voor de maandelijkse abonnementskosten. Tijdens de proefperiode van 1 maand kan op ieder moment worden opgezegd, zonder kosten. Na de eerste maand wordt het abonnement automatisch maandelijks verlengd. Ook dan kan het abonnement op ieder moment worden beëindigd.

Netflix

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogste van de laatste bespaartips! Volg Budger: