02/07/14 Standaard glasvezel voor nieuwe KPN-klanten

Bestel je nu een alles-in-1 pakket van KPN en is er glasvezel beschikbaar op jouw adres, dan ontvang je je pakket over deze snelle verbinding.

Op die manier wil KPN haar alles-in-1 aanbod versimpelen. Waar de provider eerst nog 21 (!) pakketten aan de consument voorschotelde, is dit aantal nu teruggebracht naar 4. Het gaat om Alles-in-1 Thuis Instap, Standaard, Premium of het losse internetpakket Basis Thuis.

Bij de alles-in-1 pakketten ontvang je internet van 10 tot 50 Mb/s (afhankelijk van het gekozen pakket), digitale tv met 15 HD-zenders en vaste telefonie.

Wanneer glasvezel nog niet bij jou thuis beschikbaar is, kan je het pakket gewoon over de bestaande koper-verbinding ontvangen. Het voordeel van glasvezel is dat de download- en uploadsnelheid hetzelfde zijn. Ook zijn er via glasvezel hogere snelheden mogelijk. Je kan je bestaande pakket uitbreiden met extra snelheid:

  • 80 Mb/s download + 8 Mb/s upload: €5 p/mnd
  • 100 Mb/s download + 100 Mb/s upload: €7,50 p/mnd (alleen glasvezel)
  • 500 Mb/s download + 500 Mb/s upload: €17,50 p/mnd (alleen glasvezel)

Wil je weten of alles-in-1 van KPN ook bij jou beschikbaar is? Doe de postcodecheck en je ziet direct alle beschikbare providers en de goedkoopste aanbiedingen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogste van de laatste bespaartips! Volg Budger: