22/10/14 UPC introduceert sim only abonnementen

Alles in 1 provider UPC biedt nu ook sim only abonnementen aan. Op 22 oktober heeft de kabelaar drie verschillende abonnementen geïntroduceerd.

De drie abonnementen:

  • UPC Mobiel Basis: 100 belminuten, onbeperkt sms'en en 300 MB data (€12,50 p/mnd)
  • UPC Mobiel Meer: 400 belminuten, onbeperkt sms'en en 1500 MB data (€20 p/mnd)
  • UPC Mobiel Eindeloos: onbeperkt bellen, onbeperkt sms'en en 4000 MB data (€35 p/mnd)

De sim only abonnementen kunnen met maximaal vier verschillende gebruikers worden gedeeld. Elke extra simkaart kost 10 euro per maand extra. Sluit je dus een Mobiel Meer-abonnement aan met twee extra gebruikers, dan komen de totale kosten op €40 per maand.

UPC biedt de diensten aan op het netwerk van Vodafone, en de abonnementen zijn maandelijks opzegbaar. Bel je buiten je bundel, dan betaal je 20 cent per minuut, en internet je te veel, dan betaal je 10 cent per MB. Het is mogelijk om een dataplafond in te stellen zodat je geen onverwacht hoge kosten op je rekening krijgt gepresenteerd. De snelheid van het internet is niet bekend gemaakt en het is ook niet duidelijk of je gebruik kan maken van 4G of niet.

Op dit moment is UPC Mobiel beperkt beschikbaar, het bevindt zich nog in een testfase. Je kan op de website van UPC je gegevens invoeren om in aanmerking te komen voor de sim only abonnementen.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogste van de laatste bespaartips! Volg Budger: