12/09/14 Vodafone Thuis: een nieuw flexibel abonnement

Bestel je een alles-in-1 pakket, dan zit je vaak één of twee jaar vast aan een bepaald abonnement, dat je alleen kan verhogen maar niet verlagen. Vodafone doet dat met haar 'Thuis'-pakketten anders.

Je kan namelijk zelf je internetsnelheid kiezen uit snelheden van 20 t/m 500 Mb/s (afhankelijk van je locatie). Ook kan je aangeven of je daar interactieve tv bij wilt, en een vaste telefoonlijn. Je kan je bundels vervolgens gratis aanpassen. Zo kan je bijvoorbeeld checken of je echt voordeel hebt van die snellere internetverbinding. Ben je niet content, dan verlaag je je abonnement net zo makkelijk.

Daarmee zet Vodafone zich als een erg klantvriendelijke provider in de markt, en maakt overstappen nog toegankelijker. Uit onderzoek van Telecompaper blijkt dat consumenten met een alles-in-1 pakket minder snel geneigd zijn om over te stappen, zelfs als ze niet tevreden zijn over de service. Vaak ziet men op tegen administratieve rompslomp, de installatie van nieuwe hardware én dat men elders weer een jaar vast zit aan een pakket.

Met die punten helpt Vodafone in ieder geval: de administratieve overstap wordt geregeld, een monteur komt gratis bij je langs én je zit niet vast aan een pakket.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogste van de laatste bespaartips! Volg Budger: