27/01/15 E.on nieuwe partner van webshop Miky

 

De website Miky, tevens bekend van scherpe smartphone aanbiedingen in combinatie met T-Mobile en Ben abonnementen, is dit jaar een hernieuwde samenwerking aangegaan met energieleverancier E.ON. Zo biedt Miky naast scherpe telecomdeals ook exclusieve energie aanbiedingen aan, zowel voor particulier als zakelijk. In gesprek met Budger geeft Miky aan bezig te zijn met vernieuwende energie acties.

In 2014 werkte Miky nog samen met Nuon voor haar energie aanbiedingen. In samenwerking met Nuon heeft de website speciale acties opgezet voor klanten, zoals een gratis tablet en ANWB cadeaukaarten bij een energiecontract. Voor 2014 werkte Miky al samen met E.ON, dus een bekende partner voor het bedrijf dat al sinds 2007 onderscheidend aanbod verzorgt voor haar bezoekers.

Miky is dit jaar gestart met twee E.ON energie aanbiedingen: een 1-jarig energiecontract met gratis Staatslot en een 3-jarig energiecontract met gratis Samsung Galaxy Tab3 Lite. Daarnaast gaat Miky nieuwe producten ontwikkelen. Volgens het team achter Miky zullen energie contracten gekoppeld worden aan duurzame service voor op, en rond het huis. Te denken valt aan zonnen panelen, isolatie en CV onderhoud. “Miky zal verrassen dit jaar”, aldus het team achter de succesvolle website.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogste van de laatste bespaartips! Volg Budger: