17/03/15 Afbeeldingen Sony Xperia Z4 lekken uit

Sony zal binnenkort de Xperia Z4 presenteren. Nu de aankondiging dichterbij komt, lekken er steeds meer gegevens uit. Ook zijn er verschillende persrenders uitgelekt waarop de Z4 in vol ornaat te zien is.

Qua looks wijkt de Xperia Z4 niet af van wat we al kennen. Sony houdt stug vast aan haar Ombibalance-designtaal. De Xperia Z4 is daarop dus geen uitzondering – we zien een smartphone met strakke lijnen en opvallend ronde hoeken. Dit lijkt een trend te zijn: ook de iPhone 6 en Samsung Galaxy S6 zijn van ronde zijkanten voorzien.

Sony Xperia Z4 wit voorkant

Sony Xperia Z4 wit achterkant

Onder de motorkap kiest Sony waarschijnlijk voor een Snapdragon 810-processor met 3 of 4 GB werkgeheugen.Het scherm zal 5,2 inch groot worden, maar welke resolutie deze zal krijgen is nog niet duidelijk. Als Sony mee wil blijven doen aan de top van de markt kiest het waarschijnlijk voor een qhd-resolutie (2560 x 1440 pixels). Er gaan geruchten dat Sony de Z4 in twee varianten uit zal brengen: een met een qhd-resolutie, en een met een full hd-resolutie (1920 x 1080 pixels).

Waarschijnlijk presenteert Sony haar nieuwe vlaggenschip in april. Dat belooft een drukke maand te worden: ook Huawei en LG showen dan hun nieuwe toptoestellen.

Bron: @OnLeaks

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogste van de laatste bespaartips! Volg Budger: