25/06/14 Alle abonnementen T-Mobile krijgen hogere internetsnelheid

In de komende weken gaat T-Mobile de internetsnelheid van alle abonnementen verhogen. Dat is zeer goed nieuws voor klanten die nog met een oud abonnement bellen.

Zo zijn er nog oude T-Mobile Relax- en iPhone-abonnementen actief waarbij je met een snelheid van 384 Kb/s surft. Weliswaar op het 4G-netwerk, maar de snelheid is niet om over naar huis te schrijven.

Wanneer je een iPhone-abonnement uit 2008 hebt, kan je iedere maand 2 GB verstoken op de hogere snelheid. Daarna wordt je teruggezet naar de oude snelheid. Heb je een oude 'web-n-walk' bundel, dan krijg je iedere maand 1 GB aan snel internet. Je hoeft nog altijd niets te betalen als je over de limiet heen gaat. Je kan in My T-Mobile zien wat voor abonnement je hebt.

T-Mobile verhoogt de snelheid naar 15 Mb/s. Vinden we sympathiek! Je kan bij de roze provider nu abonnementen krijgen met een snelheid tussen de 15 en 50 Mb/s. Uiterlijk eind juli zullen alle abonnees een upgrade hebben gehad. Wanneer je over bent naar de nieuwe snelheid, ontvang je een sms'je.

Bron: persbericht T-Mobile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogste van de laatste bespaartips! Volg Budger: