05/12/14 ‘Apple lanceert nieuwe 4-inch iPhone in 2015’

Apple gaat in 2015 een nieuwe iPhone introduceren met 4 inch display. Dit model zou naast de opvolgers van de iPhone 6-serie op de markt komen.

Apple wil daarmee toch een kleinere smartphone kunnen aanbieden, die ideaal is om met één hand te bedienen. De iPhone 5S en 5C hebben ook een scherm van 4 inch, een formaat dat nog altijd erg populair is onder iPhone-gebruikers vanwege de handzaamheid.

Dit gerucht hebben anonieme bronnen aan Feng.com verteld. Volgens de bronnen komt de nieuwe iPhone in de tweede helft van 2015 uit, samen met – waarschijnlijk – de iPhone 6S-serie. Het is lastig in te schatten hoe betrouwbaar de bron van dit bericht is – Feng.com is nog niet eerder met dit soort berichten naar buiten gekomen.

Toch is het een interessant vraagstuk wat Apple volgend jaar met de kleinere iPhones gaat doen. Op dit moment wordt de iPhone 5S nog verkocht als een 'budget' toestel, en de iPhone 5C wordt zelfs uit productie genomen wegens tegenvallende vraag. Veel consumenten geven aan dat de iPhone 6-serie te groot is – wellicht gaat Apple hier handig op inspelen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogste van de laatste bespaartips! Volg Budger: