15/09/14 Apple meldt recordaantal pre-orders iPhone 6

Net in 2013 heeft Apple ook dit jaar een recordaantal pre-orders voor de nieuwe iPhone 6 ontvangen. Apple noemt overigens geen concrete aantallen.

Afgelopen vrijdag is Apple gestart met de voorverkoop van haar nieuwste smartphones in enkele landen, waaronder de Verenigde Staten. In Nederland is de iPhone 6 vanaf 26 september te bestellen, hoewel verschillende webshops het toestel al als pre-order beschikbaar hebben.

De Amerikaanse provider AT&T bevestigd de hogere vraag naar de nieuwe iPhone. Het is mogelijk dat de iPhone 6 bij verschillende winkels moeilijk te verkrijgen zal zijn door de grote vraag en langere levertijden zullen aanhouden.

De iPhone 6 is te koop vanaf 699 euro, de grotere iPhone 6 Plus van 799 euro. Voor dat geld koop je een toestel met 16 GB geheugen. Wil je 64 of 128 GB geheugen, dan betaal je respectievelijk 100 en 200 euro extra. Daarbij heeft Apple de prijzen van de 'oude' toestellen aangepast: de iPhone 5S is er nu vanaf 599 euro en de 5C kost 399 euro. De 5C is er alleen nog maar met 8 GB geheugen en is het nieuwe instapmodel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogste van de laatste bespaartips! Volg Budger: