27/08/15 Apple presenteert iPhone 6s op 9 september

Op woensdag 9 september zal Apple haar nieuwe iPhone presenteren. Het Amerikaanse bedrijf heeft de pers uitgenodigd voor een evenement.

Het persevenement begint om 19.00 uur Nederlandse tijd, en wordt gehouden in San Fransisco. Op de uitnodiging staat een verwijzing naar Siri, Apple's spraakassistent. Er staat "Hey Siri, give us a hint". Wanneer je Siri daadwerkelijk naar een hint vraagt, kan je verschillende bijdehandte antwoorden verwachten, zoals:

"Je zult moeten wachten tot 9 september. Je was zeker zo'n kind die met kerst naar beneden sloop om de cadeautjes vroeger open te maken, of niet dan?"

Apple zal zeer waarschijnlijk twee toestellen presenteren; de iPhone 6s en de iPhone 6s Plus. Qua uiterlijk zullen de toestellen niet of nauwelijks verschillen van de huidige generatie iPhones, maar onder de motorkap is weer het een en ander aangepast. De camera zou een boost naar 12 megapixel krijgen en kunnen opnemen in 4K-kwaliteit. Ook de selfiecamera wordt weer verbeterd. Verder voorziet Apple de iPhone 6s-serie weer van een verse processor. De schermformaten blijven ongewijzigd.

De vorige iPhone-presentatie was ook op 9 september. De toestellen zullen waarschijnlijk enkele weken na de aankondiging in Nederland in de winkels liggen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogste van de laatste bespaartips! Volg Budger: