24/09/13 Bizar: gouden iPhone 5S verkocht voor $10,000 op eBay

Dat de iPhone 5S een populair toestel is, is inmiddels duidelijk. Apple heeft de nieuwe iPhone ook uitgebracht met een goudkleurige behuizing, en die is schaars. Zo schaars, dat liefhebbers op eBay ruim $ 10.000 dollar voor een 5S betalen!

Omgerekend is dat zo'n € 7.400. Dat is vrij veel geld voor een toestel dat in de winkel 'slechts' €699,- kost. Opvallend is dat men op eBay voor het astronomisch hoge bedrag slechts de goedkoopste 16 GB-versie heeft gekocht, niet eens de variant met 64 GB geheugen.

Ieder jaar gebeurd het weer dat de nieuwe iPhone in bepaalde landen, waaronder Nederland, nog niet verkrijgbaar is. Handelaren kopen iPhones in het buitenland op, en verkopen deze onder andere op Marktplaats voor een paar honderd euro extra door.

Wil je weten wanneer de iPhone 5S in Nederland verkrijgbaar is? Schrijf je dan in voor onze Reminder Service. We sturen je dan een berichtje wanneer de eerste webshops het toestel binnen hebben, zodat je als een van de eerste – voor een normale prijs – met een iPhone 5S rondloopt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogste van de laatste bespaartips! Volg Budger: