15/08/14 BlackBerry Passport in video onder de loep

In al het Android- en iPhone 6-geweld van de laatste tijd zou je bijna vergeten dat er ook nog andere fabrikanten te zijn. BlackBerry brengt dit jaar de Passport uit, een bijzonder toestel.

De nieuwe smartphone van BlackBerry wordt in onderstaande video uitgelicht. Het is een video van Carphone Warehouse, het bedrijf achter onder andere The Phonehouse.

De BlackBerry Passport valt op door zijn bijzondere schermformaat en vorm. Het scherm is vierkant in plaats van rechthoekig zodat je makkelijker door lange documenten en e-mails kan scrollen. De Passport is dan ook bedoeld voor zakelijke power-users.

Het toestel is vrij breed – het fysieke toetsenbord is daarom qua vorm overeenkomstig met een normaal toetsenbord van een computer. Bovendien werkt het toetsenbord ook als touchpad. Je hoeft je scherm dus niet aan te raken om een handeling uit te voeren.

BlackBerry heeft de smartphone overigens nog niet officieel aangekondigd. Het is dan ook nog niet bekend wanneer de BlackBerry Passport precies moet uitkomen en wat de telefoon moet gaan kosten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogste van de laatste bespaartips! Volg Budger: