03/03/15 Bliep schrapt onbeperkt internet voor 50 cent per dag

Bliep, een virtuele provider die zich richt op jongeren, stopt met het aanbieden van onbeperkt internet voor 50 eurocent per dag. Ook maakt Bliep de overstap van T-Mobile naar Tele2.

Volgens de provider kan het niet meer uit dat iedereen onbeperkt online is voor 50 cent per dag, omdat jongeren steeds meer gaan internetten. In de woorden van Bliep: "onbeperkt data jekkeren voor 50 cent zit er niet meer in".

De databundel wordt vervangen door een nieuwe bundel van 67 MB per dag, oftewel 2 GB per maand. In totaal ben je daar 15 euro voor kwijt, en dan zitten daar nog geen belminuten of sms'jes bij. Bliep prijst zichzelf daarmee uit de markt: provider Simpel biedt nu bijvoorbeeld een sim only met 2 GB data met 100 minuten en onbeperkt sms'en aan voor 12 euro per maand. Wel zit je met Simpel vast aan een 2-jarig contract. Wil je bij Bliep bellen of sms'en, dan betaal je 5 eurocent per minuut of berichtje.

In april zal Bliep overgaan van T-Mobile's netwerk naar Tele2. Later dit jaar gaat Bliep dan ook 4G internet aanbieden. Gebruikers van de provider dienen wel een nieuwe simkaart aan te vragen om daar gebruik van te maken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogste van de laatste bespaartips! Volg Budger: