10/09/13 De iPhone 5C als plastic opvolger van de iPhone 5

Ook dit jaar zijn alle geruchten en vermoedens over Apple's nieuwe producten tot in detail uitgekomen. Apple heeft op haar event 2 nieuwe iPhones gepresenteerd, te weten de iPhone 5C en de iPhone 5. Precies zoals door menigeen werd verwacht is de iPhone 5C een iPhone met een plastic behuizing in 5 verschillende felle kleuren.

Verder is deze nieuwe telefoon net zo compleet als de iPhone 5. Dit is misschien de enige (kleine) verrassing omdat de algehele verwachting was dat het een goedkope iPhone zou worden waarmee Apple meer voet aan grond zou willen krijgen op de gehele markt. De iPhone 5C is dan ook geen budget telefoon maar een waardige opvolger van de iPhone 5, die dan ook op korte termijn van de markt verdwijnt. De iPhone 4S blijft wel leverbaar, en voor dit model zal ook een 8GB versie beschikbaar komen.

Het toestel heeft dus een behuizing van plastic en de smartphone komt in de kleuren groen, wit, blauw, rood en geel. De achter- en zijkant van de iPhone 5C is één geheel, met aan de voorzijde een 4 inch Retina display.

De iPhone 5C draait op het nieuwste iOS 7. Hierop kunnen gebruikers van de nieuwe iPhones gratis Apple's iWork installeren, wat tot nu toe altijd een betaald pakket aan apps was. De Batterij is wel krachtiger in vergelijking met de iPhone 5, en zou hetzelfde presteren als de nieuwe iPhone 5S. De kleurrijke telefoons kunnen nog kleuriger worden gemaakt door speciaal voor de iPhone 5C ontwikkelde beschermhoesjes in vele kleuren.

In Amerika zal de iPhone 5C 16GB versie $99,- kosten in combinatie met een tweejarig abonnement. De iPhone 5C 32 GB kost $199,-. Zodra de Nederlandse prijzen bekend zijn vind je deze direct hier op iPhone Deals. De iPhone 5C zal vanaf 13 september in Amerika verkrijgbaar zijn, de verwachting is dat de telefoon op 27 september in Nederland verkrijgbaar is.

iPhone 5C iPhone 5C met iOS7 iPhone 5C hoesjes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogste van de laatste bespaartips! Volg Budger: