02/01/15 Eerste afbeeldingen HTC One M9 lekken uit

De nieuwe HTC One M9 (de opvogler van de One M8) zal waarschijnlijk in het voorjaar van 2015 in de winkels liggen. Ondertussen lekken er details over HTC's nieuwe topper uit, en ook de eerste afbeeldingen zijn opgedoken.

De naam van de nieuwe smartphone staat overigens nog niet vast: in het geruchtencircuit wordt het toestel ook aangeduid als de 'HTC Hima'. Dat lijkt echter eerder op een codenaam, of een naam die intern bij HTC gebruikt wordt om het project aan te duiden. De kans is aanwezig dat HTC voor een compleet nieuwe naam kiest en de 'One M'-serie achter zich laat.

De uitgelekte afbeeldingen van de One M9 zijn computerrenders. We zien zowel de voor- als achterzijde in vol oornaat. Of de afbeeldingen daadwerkelijk de M9 tonen is niet duideljik: het is mogelijk dat een enthousiaste HTC-fan dit in de kerstvakantie heeft geproduceerd.

HTC One M9

HTC One M9 voorkant

Waarschijnlijk krijgt de HTC One M9 een beeldscherm van 5 inch, met een Full HD-resolutie (1920 x 1080 pixels). HTC gaat niet mee in de QHD-hype (2560 x 1440 pixels), wat ons betreft een slimme zet. Daarmee blijft het scherm gelijk aan de huidige One M8.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogste van de laatste bespaartips! Volg Budger: