09/02/16 Foto’s nieuwe Samsung Galaxy S7 Edge duiken op

Dat de Samsung Galaxy S7 en S7 Edge eraan zitten te komen zal hoogstwaarschijnlijk niemand zijn ontgaan. Het is de logische opvolger van de Galaxy S6-reeks en inmiddels zijn er zoveel geruchten over bekendgemaakt dat je dit vast en zeker ergens hebt opgepikt. Een aantal dagen geleden zagen we de eerste “officiele” foto’s van de Galaxy S7. Vandaag kunnen we echter melden dat er van zijn grote broer, de Samsung Galaxy S7 Edge ook foto’s zijn gelekt. De foto’s zijn hieronder te bekijken.

samsung-galaxy-s7-edge-foto-3  samsung-galaxy-s7-edge-foto-4  samsung-galaxy-s7-edge-foto-2

Samsung Galaxy S7 Edge: wat kunnen we verwachten?

Naast een reeks foto’s wordt het ook steeds meer duidelijk wat voor specificaties de smartphones gaan krijgen. Van de Galaxy S7 Edge verwachten wij dat het gaat beschikken over een groot 5.5 inch AMOLED-scherm. Daarnaast komen er voor beide smartphones twee verschillende varianten. Mogelijk een variant met een Qualcomm chipset en een Exynos chipset. De S7 Edge zal gaan beschikken over 4 GB werkgeheugen, 32 GB opslagcapaciteit, de nieuwste versie van Android.

Wanneer beschikbaar?

Op 21 februari heeft Samsung een event aangekondigd. Hoogstwaarschijnlijk zullen beide toestellen die dag worden aangekondigd. De exacte datum dat we het toestel in Nederland kunnen kopen is nog niet bekend, maar de verwachting is begin maart.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogste van de laatste bespaartips! Volg Budger: