13/05/15 Gelekte foto’s tonen waterdichte Galaxy S6 Active

GSM Arena heeft de hand weten te leggen op gelekte foto's waarop de mogelijke Samsung Galaxy S6 Active is te zien. Het zou om een robuuste, waterdichte versie van de Samsung Galaxy S6 gaan. Eerdere Galaxy modellen van Samsung hebben eenzelfde Active variant gekregen.

De afbeelding laat duidelijk een robuustere versie zien. De smartphone op de gelekte foto's heeft aan de voorzijde 3 fysieke knoppen in plaats van touch-toetsen zoals op de reguliere Galaxy S6. Het is aannemelijk dat de Galaxy S6 Active wat dikker is, zoals dit ook het geval was bij de voorgangers. Volgens de bron is de S6 Active naast robuuster en waterdicht, ook de batterij is een stuk groter. De accu zou een capaciteit hebben van 3600 mAh, tegenover 2600 mAh van de reguliere S6.

Verder zijn de verwachtingen dat de S6 Active qua specificaties gelijk is aan de reguliere S6. Wanneer deze variant op de markt komt en wanneer de smartphone beschikbaar is in Nederland is nog niet bekend. Ook over de prijs is nog geen duidelijkheid.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogste van de laatste bespaartips! Volg Budger: