14/10/14 Gratis headphone bij Samsung Galaxy Alpha t.w.v. €199

Koop je tijdens het Amsterdam Dance Event een Samsung Galaxy Alpha bij een van de deelnemende winkels, dan krijg je een gratis headphone van 199 euro cadeau.

Dit is een exclusieve actie die bij slechts vijf winkels in Amsterdam geldt! Koop je je Alpha online, dan gaat de actie niet op. Dit zijn de deelnemende winkels:

  • Vodafone – Rokin 32
  • Vodafone – Nieuwendijk 205
  • Vodafone – Kalverstraat 173
  • Vodafone – Kinkerstraat 275
  • Belcompany – Muntplein 4

Je moet de Alpha dus in combinatie met een Vodafone-abonnement afnemen. De actieperiode geldt van 14 t/m 21 oktober 2014 en op = op. Heb je een Alpha bij een van de winkels gekocht, dan moet je je toestel online registreren. Stuur het ingevulde aanmeldformulier, samen met een kopie van de aankoopbon en de originele streepjescode inclusief IMEI nummer en EAN-code van de verpakking uiterlijk t/m 4 november 2014 (poststempel) naar:

Samsung Galaxy Alpha Level On Headphone promotie
Antwoordnummer 1185
6200 VB Maastricht

De Alpha is op het moment van schrijven gratis bij een Vodafone Red Essential-abonnement (300 minuten, onbeperkt sms'en en 1 GB data) van 44 euro per maand. Geen zin om de Alpha i.c.m. een Vodafone-abonnement af te sluiten in de winkel? Vergelijk dan alle prijzen van deze nieuwe smartphone:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogste van de laatste bespaartips! Volg Budger: