28/02/14 Laat je HTC One voor niets graveren met eigen ontwerp

Hè, eindelijk weer eens een creatieve marketingactie. HTC biedt een selecte groep eigenaren van de HTC One, One Mini of One Max de mogelijkheid om hun smartphone met een geheel eigen ontwerp nog stijlvoller te maken door deze te laten graveren op een aantal locaties in Nederland.

Wees er wel snel bij, er zijn 120 beschikbare plaatsen. Je hebt de keuze om bijvoorbeeld een tekst die je aan het hart ligt, een afbeelding, of een eigen tekening op de achterzijde van je telefoon te laten plaatsen. 

Op 25 maart geeft HTC een presentatie van hoogstwaarschijnlijk de opvolger van de HTC One. Er is nog niet veel over bekend, maar HTC heeft aangegeven innovatiever te zullen zijn dan concurrerende smartphonemakers die onlangs hun nieuwe modellen hebben gepresenteerd. 

Wij zijn al langere tijd gecharmeerd van de ontwerpen van HTC en verwachten dan ook zeker weer iets moois uit de koker volgende maand. Nog geen HTC en wil je direct gebruik maken van de graveer actie? Kijk dan nu eens bij Hollandsnieuwe, op dit moment de scherpste HTC One Mini aanbieding!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogste van de laatste bespaartips! Volg Budger: