06/08/14 Gratis speaker cadeau bij Samsung Galaxy S5

Bestel je nu een Samsung Galaxy S5 in combinatie met een Tele2-abonnement, dan krijg je daar een gratis Multiroom Speaker ter waarde van 299 euro bij.

Het abonnement

Let goed op: je moet een specifiek 2-jarig Tele2-abonnement bestellen van 300 belminuten/sms'jes en 1500 MB. Het abonnement kost 38 euro per maand en je betaalt eenmalig 30 euro aansluitkosten. De Galaxy S5 is bij de betere webshop (zoals Belsimpel) gratis te verkrijgen met dit abonnement.

Maar wacht, er is meer

Met de Multiroom Speaker stream je draadloos muziek vanaf je mobiel, tablet, tv of laptop. De speaker is erg eenvoudig te installeren. Naast de speaker ontvang je ook nog eens een gratis 32 GB Micro SD-geheugenkaartje ter waarde van 29,99 euro én een Samsung S View-cover ter waarde van 49,99 euro. Dat is toch mooi bijna 380 euro aan cadeaus.

Webshop Typhone maakt het helemaal bont: zij doen naast alle extra's ook nog een Samsung Galaxy Tab 3-tablet (t.w.v. 199 euro) bij de deal cadeau. Je betaalt wel eenmalig 50 euro voor het toestel, maar onderaan de streep biedt deze shop het meeste voordeel.

Deelnemen aan de actie

Om deel te nemen aan de actie ga je naar de speciale site van Samsung. Vul daar het deelnameformulier in en stuur deze samen met een kopie van je aankoopbon, een kopie van je Tele2-contract én een kopie van de streepjescode van het IMEI-nummer op de verpakking op naar:

Samsung Tele2 – S5 promotie
Antwoordnummer 1075
6200 VB Maastricht

De actie geldt van 1 t/m 31 augustus 2014 en zolang de voorraad strekt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogste van de laatste bespaartips! Volg Budger: