07/11/14 Gratis tablet bij Samsung Galaxy Alpha

Bestel je nu een Samsung Galaxy Alpha, dan krijg je daar een gratis tablet (de Samsung Galaxy Tab 3 7" Lite) ter waarde van 149 euro bij!

De actie loopt t/m 3 mei 2015. Het maakt niet uit of je je Samsung Galaxy Alpha met of zonder abonnement koopt: je krijgt sowieso de gratis tablet. Let op: niet alle webshops doen mee aan de actie. Bekijk voor je bestelt goed of de webshop van jouw keuze aan de promotie meedoet. In deze lijst (PDF) vind je alle deelnemende (online) shops.

Belangrijk: registreer je smartphone

Om de tablet te ontvangen dien je je Galaxy Alpha te registreren via een speciale pagina. Vul het aanmeldformulier in en doorloop alle stappen.

Nadat je het formulier hebt ingevuld, dien je deze uit te printen. Je moet het invulde formulier, samen met een kopie van de aankoopbon en een kopie van het IMEI-nummer (deze vind je op de verpakking van je toestel) uiterlijk 17 mei 2015 naar dit adres opsturen:

Samsung GALAXY Alpha – Tab 3 Lite promotie
Antwoordnummer 10202
6200 XV Maastricht

Samsung streeft er naar om de tablet binnen 6 tot 8 weken af te leveren. Je kan één tablet per aangekochte smartphone claimen, en maximaal drie per huishouden.

Nog meer gratis tablets

Je krijgt niet alleen bij de Samsung Galaxy Alpha een gratis tablet cadeau, Samsung geeft ook bij de Galaxy S5 een gratis tablet. Daarvoor gelden dezelfde voorwaarden.

Over de Samsung Galaxy Alpha

De Samsung Galaxy Alpha is Samsung's eerste Galaxy-toestel met een metalen behuizing. De smartphone ziet er niet alleen stijlvol uit, maar voelt ook solide en luxe aan. De Alpha heeft een 4,7 HD-display, 12 megapixel camera, snelle octa-core processor en ondersteunt snelle 4G+ netwerken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogste van de laatste bespaartips! Volg Budger: