13/06/14 Gratis tv kijken op je smartphone met Vodafone

Ben je klant van Vodafone, en heb je een smartphone met 4G-ondersteuning? Dan kan je nu een maand gratis tv kijken op je telefoon.

Daarmee kan je dus het WK volgen vanaf je smartphone, waar je maar bent. Vodafone heeft de mobiele televisiedienst al twee jaar, maar tot nu toe zijn er slechts zo'n 2.000 gebruikers.

De afgelopen jaren heeft Vodafone dan ook voornamelijk als testperiode gebruikt. Nu veel Nederlanders een smartphone hebben met 4G, is het volgens de provider tijd om de dienst verder uit te rollen. Het WK is daarvoor de perfecte aanleiding.

Je hebt geen app nodig om tv te kunnen kijken. Je dient naar mobiletv.vodafone.nl te gaan van de dienst gebruik te kunnen maken. Voor €7,95 per maand krijg je na de eerste gratis maand onbeperkt toegang tot de dienst. Je kan daarmee kijken naar Nederland 1, 2 en 3, CNN, National Geographic en 24kitchen.

Handig om te weten: de data die je verbruikt met het streamen gaat niet van je databundel af. De dienst kan per maand worden opgezegd. Doe je dit niet, dan wordt het abonnement automatisch met een maand verlengd.

Ook concurrent KPN is bezig met het testen van een mobiele 4G-tv dienst, maar daar zijn verder nog geen details over bekend.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogste van de laatste bespaartips! Volg Budger: