17/11/14 Hema gaat smartphones verkopen

Een van Nederlands bekendste winkelketens, Hema, gaat onder haar eigen naar een smartphone- en tabletlijn verkopen. De toestellen liggen nu in de online winkels.

Vanaf 8 december kan je ook in je lokale Hema terecht voor een nieuwe smartphone, mét Hema-logo. Het bedrijf maakt de toestellen niet zelf, maar komen wel met een Hema 'look and feel'.

De Hema brengt twee smartphones uit: de Hema H3 heeft een 4,5 inch qHD-display, 4 GB geheugen en 5 megapixel camera. De grotere Hema H5 heeft een 5 inch 720p-scherm, 32 GB geheugen en een 8 megapixel camera. De H3 is van jou voor 100 euro, en de H5 kost 159 euro.

Ook worden er twee tablets uitgebracht. De Hema H8 is een 8 inch tablet met 8 GB geheugen en een 5 megapixel camera, en kost 125 euro. De Hema H10 heeft een 10 inch scherm, en ook 8 GB geheugen plus een 5 megapixel camera. De H10 ligt voor 159 euro in de winkel.

De smartphones en tablets draaien op Android 4.4 KitKat, en op een vrijwel 'kale' versie. De toestellen zijn simlock vrij en daarom ideaal om te combineren met een prepaid kaartje of een sim only abonnement. Op alle toestellen zit twee jaar garantie én bovendien voorzien van dual-sim.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogste van de laatste bespaartips! Volg Budger: