27/03/15 HTC begint met uitleveren eerste exemplaren One M9

Als je in de afgelopen weken een HTC One M9 hebt besteld, dan krijg je je nieuwe smartphone vandaag door de koerier aangeboden. Ook ligt de One M9 bij de eerste winkels in de schappen.

Onder andere Vodafone heeft de One M9 in enkele winkels liggen. Vanaf 28 maart mag de telefoon ook daadwerkelijk worden verkocht, en vanaf 31 maart morgen alle webshops het toestel uitleveren.

De HTC One M9 is de opvolger van de One M8. Wederom heeft HTC voor dezelfde aluminium behuizing gekozen, waardoor de One-serie duidelijk herkenbaar is. Alleen het getrainde oog kan de One M9 echter van zijn voorgangers onderscheiden. Dit kan in het nadeel werken voor HTC: als consument wil je toch het gevoel hebben iets gloednieuws op zak te hebben.

Toch is de One M9 een prachtig en state-of-the-art telefoon. Onder de motorkap ligt een Snapdragon 810-processor, 3 GB werkgeheugen en 32 GB opslagruimte. Dit geheugen kan je (in tegenstelling tot de Galaxy S6) uitbreiden met een SD-kaartje. Ook is de camera verbeterd: de tegenvallende 'Ultrapixel' camera van HTC is vervangen door een solide 20-megapixel exemplaar. De One M9 heeft een adviesprijs van 749 euro zonder abonnement.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogste van de laatste bespaartips! Volg Budger: