03/06/14 HTC One E8 officieel gepresenteerd

HTC heeft de One E8 officieel gepresenteerd. De E8 is qua specificaties praktisch gelijkwaardig aan de M8, maar heeft een behuizing van plastic in plaats van aluminium.

De HTC One E8 heeft een snelle Snapdragon 801-processor, 2 GB RAM en 16 GB geheugen (uitbreidbaar met een SD-kaartje van maximaal 128 GB). Qua design heeft de One E8 dezelfde elegante looks gekregen als zijn duurdere broertje, hoewel de E8 iets dikker is. Wel is de E8 met 148 gram lichter dan de M8 (160 gram). Het toestel komt uit in het grijs, wit en rood.

De UltraPixel-camera van de M8 is vervangen door een 'normale' 13 megapixel camera. De camera heeft een diafragma van f/2.2 en een LED-flitser. Aan de voorkant vinden we een 5 megapixel camera. Met beide camera's kan je 1080p filmen.

Ook heeft de HTC One M8 een dual-sim mogelijkheid. Er gaan twee nano-sims in, die overigens ook ondersteuning bieden voor 4G-netwerken. Of en wanneer de HTC One E8 in Nederland uit zal komen is nog niet bekend. Ook een adviesprijs voor de nieuwe smartphone is nog niet bekend.

HTC One E8

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogste van de laatste bespaartips! Volg Budger: