29/01/15 ‘HTC One M9 komt in twee varianten uit’

Wederom zijn er foto's uitgelekt van de nog onaangekondigde HTC One M9, maar nu vanuit een bron die we al langer kennen: twitteraar @evleaks.

Hij lekte al eerder afbeeldingen uit van de One M9's voorgangers, en bleek het toen ook bij het juiste eind te hebben. Er circuleren meer foto's van de One M9 rond, maar volgens geruchten heeft HTC die zelf de wereld in geslingerd om smartphone-fans op het verkeerde been te zetten.

Op de afbeelding zien we niet één, maar twee versies van de One M9. De details op de foto komen in ieder geval overeen met de geruchten van de afgelopen dagen: subtielere speakers, een UltraPixel-frontcamera, geen forse zwarte balk onder het scherm en een glazen paneel van links naar rechts.

HTC One M9 twee varianten

Wat de verschillen tussen de twee modellen zullen zijn, is nog niet duidelijk. Ook de bedoeling van de grote knop op het rechtermodel is nog niet bekend. Waarschijnlijk gaat het om een vingerafdrukscanner – HTC gebruikt al jaren geen fysieke knoppen onder het toestel meer. Ook achten we de kans nu een stuk groter dat de telefoon niet de naam 'One M9' zal dragen, maar iets anders – er moeten sowieso twee namen komen voor beide modellen.

Op 1 maart zal HTC haar nieuwe toestel(len) uit de doeken doen tijdens het Mobile World Congress.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogste van de laatste bespaartips! Volg Budger: