09/09/14 iPhone 6 en iPhone 6 Plus officieel aangekondigd!

Tijdens Apple's eigen persevenement heeft het na maandenlange geruchten dan eindelijk de iPhone 6 én de grotere iPhone 6 Plus aangekondigd. De 6 heeft een scherm van 4,7 inch, en de 6 Plus heeft een scherm van 5,5 inch.

Daarmee lanceert Apple direct twee toestellen die de laatste trends van de smartphonemarkt volgen. Er is al langer vraag naar steeds grotere toestellen, en Apple's iPhone 5-serie bleef met het 4 inch scherm in 2014 achter op de concurrentie. De behoefte naar een grotere iPhone werd steeds sterker en Apple heeft toegegeven, ondanks dat wijlen Jobs heeft gezegd dat toestellen met zulke grote schermen niet fijn in het gebruik zouden zijn.

De belangrijkste specificaties van de iPhone 6:

  • 4,7 inch Retina HD-scherm (1136 x 640 pixels)
  • iOS 8
  • Dunnere aluminium behuizing (6,9 mm dik)

En de belangrijkste specificaties van de iPhone 6 Plus:

  • 5,5 inch Retina HD-scherm (1920 x 1080 pixels, Full HD)
  • iOS 8
  • Aluminium behuizing (7,1 mm dik)

iPhone 6 kopen

Het is op dit moment nog niet bekend wanneer de iPhone 6 en 6 Plus exact in de winkels komen te liggen. Wel zullen de betere webshops Apple's nieuwe smartphones direct als pre-order aanbieden. Wil je er zeker van zijn dat je als eerste de nieuwe iPhone op zakt hebt, plaats dan een voorbestelling. Vaak zijn er voorraadproblemen waardoor niet iedereen bij de lancering een toestel kan bemachtigen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogste van de laatste bespaartips! Volg Budger: