24/09/14 ‘iPhone 6 Plus lijkt om te buigen in broekzak’

Slecht nieuws voor Apple: de behuizing van de grote iPhone 6 Plus lijkt redelijk eenvoudig buigbaar. Verschillende gebruikers melden dat het toestel in hun broekzak is omgebogen.

Apple is nog niet op de meldingen ingegaan. De iPhones blijven overigens wel gewoon werken, ondanks dat er een knik in de behuizing zit. De reparatiekosten worden geschat op bijna 300 euro.

Het zwakke punt van de forse smartphone lijkt te liggen bij de volumeknoppen. De telefoon is gemaakt van aluminium en dat is nou eenmaal door te buigen, maar dit zijn niet de berichten die je wilt lezen wanneer je net minimaal 799 euro voor een toestel hebt betaald. Op YouTube staat een filmpje waarin een gebruiker met zijn blote handen een iPhone 6 Plus doorbuigt:

De iPhone 6 Plus is vanaf vrijdag te koop in Nederland, maar nu al te pre-orderen. De Plus is de grotere variant met een scherm van 5,5 inch, de reguliere iPhone 6 heef teen 4,7 inch scherm.

Ben je benieuwd of de toestellen van de concurrent zich beter houden? Check dan het volgende filmpje waarin dezelfde test wordt gedaan met de Samsung Galaxy Note 3:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogste van de laatste bespaartips! Volg Budger: