27/05/14 ‘iPhone 6 vanaf 19 september te koop in Duitsland’

De iPhone 6 is volgens geruchten al vanaf 19 september te koop in Duitsland. Dat zou blijken uit interne documenten van Deutsche Telekom.

Dat meldt Apfelpage, een Duitse Apple-fansite. Zij zeggen de documenten in bezit te hebben. Deutsche Telekom zou daarbij haar klantenservice al geïnformeerd hebben over de lanceerdatum. De verkoop zou tegelijkertijd moeten starten met de launch in de Duitse Apple Stores.

De klantenservice van T-Mobile's moederbedrijf zou haar klanten wiens abonnement rond september afloopt aansporen om rond die tijd te verlengen. Uiteraard in combinatie met de nieuwe iPhone. Vanaf juli zou de provider klanten zelfs een schriftelijk aanbod gaan doen om voor de iPhone 6 met een verlenging te kiezen.

Dit bericht moet je met een korreltje zout nemen. Apple is, ook naar providers en webshops toe, bijzonder terughoudend over het vermelden van verkoopdata van nieuwe iPhones.

Wel is vrijdag 19 september een datum waarop Apple zou kunnen starten met de verkoop. Apple is altijd op een vrijdag gestart met de verkoop van een nieuw model. Daarbij heeft Apple iedere medewerker in Duitsland in de hele maand september verboden om vakantie op te nemen. Dit soort verboden duiden vaak op de introductie van nieuwe producten.

Mocht Apfelpage het bij het juiste eind hebben, dan zal de iPhone 6 wellicht al één of twee weken later in Nederland in de winkels te vinden zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogste van de laatste bespaartips! Volg Budger: