03/12/14 ‘iPhone 6S komt in het voorjaar op de markt’

De iPhone 6-serie ligt al weer eventjes in de winkels, dus het is hoog tijd voor de eerste geruchten over de opvolger: de iPhone 6S.

Volgens anonieme bronnen gaat Apple in 2015 met twee nieuwe toestellen op de proppen komen: de iPhone 6S en de iPhone 7. Opvallend detail is dat de twee toestellen niet gelijktijdig uit zullen komen. Apple zou de iPhone 6S in het voorjaar samen met de Apple Watch willen lanceren. In september zou dan de iPhone 7 worden gepresenteerd.

Er is verder nog niets bekend over de nieuwe iPhone-toestellen, ook niet of Apple bijvoorbeeld een 6S-versie van de iPhone 6 Plus uit zal brengen. Normaliter brengt Apple om het jaar een toestel uit met de toevoeging 'S', wat normaliter een snellere versie is van het vlaggenschip van het jaar ervoor.

De iPhone 7 zou het vlaggenschip voor eind 2015 en het eerste deel van 2016 moeten worden. Tip van Budger: neem dit soort berichten voorlopig met een flinke korrel zout. De komende maanden zal het geruchten blijven regenen die langzaam maar zeker concreter worden. Apple heeft de laatste generaties iPhones niet meer geheim weten te houden, en dat zal met de iPhone 6S- of 7-serie waarschijnlijk niet veranderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogste van de laatste bespaartips! Volg Budger: