30/06/14 Kleine versie LG G3 lekt uit in China

Op een Chinese website is een kleinere versie van de LG G3 uitgelekt. Naar verluidt moet dit toestel als de LG G3 Beat door het leven gaan.

De naam LG G3 Mini zou de plank aardig misslaan, aangezien de smartphone over een scherm van 5 inch beschikt. De normale LG G3 heeft een scherm van 5,5 inch.

Opvallend is dat het scherm van de LG G3 Beat qua resolutie een stuk minder indrukwekkend is dan die van de G3. Het topmodel heeft een state-of-the-art scherm met een resolutie van 2560 x 1440 pixels, de G3 Beat heeft er slechts 1280 x 720.

Qua design lijkt de LG G3 Beat als twee druppels water op zijn grotere broer. De powerbutton en volumeknoppen zitten wederom op de achterzijde en de telefoon heeft een glanzende achterkant.

Verder krijgt de Android smartphone een 1,2 GHz quad-core processor, 2 GB RAM, 16 GB opslagruimte, een 8 megapixel camera en een accu van 2500 mAh.

Het is nog niet duidelijk of de LG G3 Beat ook in Nederland op de markt komt. In China zou de G3 Beat tegelijk met de G3 in de winkels moeten liggen. In Nederland is de G3 vanaf deze week te koop.

LG G3 Beat

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogste van de laatste bespaartips! Volg Budger: