21/01/15 KPN verhoogt datalimieten op 2 februari

Goed nieuws voor KPN-klanten met een Alles-in-1 Standaard of Premium-abonnement. De datalimiet wordt namelijk per 2 februari flink omhoog geschroefd.

De provider zal de databundel van haar Alles-in-1 Standaard-abonnement van 2 GB naar 5 GB ophogen, en Alles-in-1 Premium gaat van 5 GB naar 10 GB. Alleen het Instap-abonnement blijft op 1 GB steken. De naam van het abonnement gaat veranderen van 'Alles-in-1' naar 'Zorgeloos'.

Daarnaast zal KPN een nieuwe abonnementsvorm introduceren: 'Vooral Internet'. Zoals de naam al aangeeft bestaat dat abonnement met name uit MB's. Er zullen twee varianten beschikbaar komen; een met 1 GB en 150 minuten en een met 5 GB en 200 minuten. Het KPN Basis-abonnement gaat op de schop: er zal nog één variant met 150 minuten en 500 MB beschikbaar blijven. 500 MB is dan ook het minimaal aantal MB's dat je af kan sluiten.

De verandering van het Zorgeloos-abonnement gaat niet alleen voor nieuwe klanten gelden, maar ook voor bestaande. Sluit je een nieuw 2-jarig Zorgeloos-abonnement af, dan krijg je 5 euro korting per maand. De totale prijs van het abonnement hangt af van het type smartphone die je erbij kiest. Bij het Zorgeloos Premium-abonnement zit Spotify Premium inbegrepen.

Alle abonnementen krijgen de snelst mogelijke 4G-verbinding. Dat is met de snelste toestellen van het moment (met 4G+, zoals de Samsung Galaxy Alpha of Note 4) tot wel 225 Mb/s. In de praktijk komt de gemiddelde 4G-snelheid neer op 20 Mb/s. In dit overzicht staan alle abonnementen:

KPN nieuwe abonnementen 2 februari 2015

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogste van de laatste bespaartips! Volg Budger: