14/01/15 LG G Flex 2 stuk goedkoper dan eerste G Flex

De LG G Flex 2 krijgt waarschijnlijk een adviesprijs die een stuk lager ligt dan de eerste G Flex. De eerste prijzen van de bijzondere smartphone zijn inmiddels opgedoken.

Zo biedt Coolblue de nieuwe telefoon aan voor 699 euro, en de Duitse Amazon zelfs voor 599 euro. Ter vergelijking: de eerste G Flex kostte bij de introductie zonder abonnement nog 749 euro en was daarmee een van de duurste smartphones. Met een (luxer) abonnement zal de G Flex 2 binnenkort waarschijnlijk gratis verkrijgbaar zijn.

De Flex-toestellen van LG zijn bijzonder. Het scherm heeft een gebogen vorm, wat volgens LG beter in de hand ligt dan een reguliere toestel met een plat display. Ook is de achterkant erg gaaf: deze repareert zichzelf. LG heeft gebruik gemaakt van een speciale coating die kleine krasjes vanzelf laat verdwijnen.

Ook qua hardware is de LG G Flex 2 erg geavanceerd: het is het eerste toestel dat op de nieuwe Snapdragon 810-processor draait. Tot slot is de Flex 2 op de toekomst voorbereid: het kan MicroSD-kaartjes aan van maar liefst 2 terabyte (!), terwijl deze nog helemaal niet bestaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogste van de laatste bespaartips! Volg Budger: