13/02/15 LG G Flex 2 vanaf 31 maart in de winkels

De high-end LG G Flex 2 ligt vanaf 31 maart in Nederland in de winkels. Het bijzondere toestel zal zonder abonnement 699 euro kosten.

Dat is een stuk minder dan de eerste G Flex, die voor 850 euro uitkwam. De Flex 2 kenmerkt zich door het gebogen beeldscherm over de lengte: de Flex 2 heeft de vormfactor van een banaan. Door die vorm zal het scherm veel minder snel beschadigen bij een val, en volgens LG is de vorm ook prettiger in het dagelijks gebruik.

De Flex 2 heeft de hypermoderne Snapdragon 810-processor van Qualcomm onder de motorkap. Daarmee zal de smartphone bij de allersnelste toestellen van het moment horen. De 810 is de laatste tijd negatief in het nieuws gekomen omdat de processor oververhit zou raken, maar daar is volgens LG niets van waar.

Verder is het scherm 5,5 inch groot (1080p-resolutie). Aan de achterkant zit een 13 megapixel camera, en aan de voorkant een van 2,1 megapixel. De Flex 2 komt in Nederland uit met 3 GB werkgeheugen, terwijl de Koreaanse versie slechts 2 GB krijgt. De accu is met 3.000 mAh lekker fors.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogste van de laatste bespaartips! Volg Budger: